• Bureau Hofkes in de media

Bureau Hofkes in de media


April 2020 | LIVE interview Mildred Hofkes door Paul van Liempt

Welk leiderschap hebben we nodig na de Corona Crisis? Wat is toekomstgericht besturen? Hoe geven we daar vorm aan?  Hoe werkt het stakeholdermodel? En welk leiderschapsprofiel past daarbij? Mildred Hofkes sprak erover met Paul van Liempt en David Vermeulen (CEO Inner Circle) in de Corona Keukencast.

LIVE INTERVIEW MET MILDRED HOFKES DOOR PAUL VAN LIEMPT


Maart 2020 | Inspirational Interview| Mildred Hofkes by Jenn Rod
This interview is all about an ambitious high flying woman, Mildred Hofkes. She was born in the Netherlands. Mildred creates her career and world around a set of skills which her beloved grandfather once pointed out to her,  would steer her in a true and right direction – research!
She developed an impressive and affective research and analysis model at university of Groningen, which she has been using in all her businesses and seminars. Her ambition is to analyse, better understand, and empower the healthy heart beat of (large) organisations and companies.
Luister hier het gesprek: Interview Jenn Roddinspirationalinterviews.com

Groene economie vereist nieuw type bestuurder

BNR, 19 december 2018

Voor de omslag naar een groene, circulaire economie is een nieuw type bestuurder nodig. Dat vinden Nederlandse topbestuurders ook zelf, blijkt uit onderzoek van Bureau Hofkes Reputatiemanagement. ‘Ondanks allerlei maatschappelijke doelstellingen worden de bestuurders ingehaald door de praktijk van de dag en overheerst de korte termijn,’ zegt Mildred Hofkes van Bureau Hofkes.

Luister hier het radiofragment.


Topbestuurders: transitie nodig in toon aan de top.

Trouw, 19 december 2018

Om echt een slag te maken naar een groene, circulaire economie, moet er een nieuw type bestuurder plaatsnemen in de bestuurszetel. Dat zeggen Nederlandse topbestuurders over zichzelf en hun collega’s. De huidige bestuurders zijn te veel gericht op korte termijn winst, ze vermijden risico’s en hebben te weinig contact met de buitenwereld. Daardoor blijft het maatschappelijke wantrouwen in bestuurders bestaan en komt de omslag naar een circulaire economie geen stap dichterbij.

Lees hier het hele artikel op de website, hier de voorpagina publicatie en lees ons eigen persbericht


Circulaire bestuurders centraal op New Business Radio

Baaz, 23 oktober 2018

New Business Radio is gestart met het nieuwe programma ‘NieuwBestuur – Dutch Davos’, waarin circulaire bestuurders centraal staan. Het programma wordt gepresenteerd door Glenn van der Burg en Mildred Hofkes en is maandelijks te beluisteren op de zakenzender.

Lees hier het hele artikel


Reputatie en publieke opinie: elke medewerker is woordvoerder

MT, 8 oktober 2018

Volgens Mildred Hofkes, eigenaar van Bureau Hofkes Reputatiemanagement, is de financiële crisis van 2008 een omslagpunt geweest voor bedrijven en hun reputatie. Alles werd in één klap anders.

Lees hier het hele artikel


Woedende actievoerders negeren is slecht idee: ‘Kost je klanten’

RTL Nieuws, 28 augustus 2018

Mildred Hofkes van het onafhankelijke Bureau Hofkes Reputatiemanagement vindt het een slecht idee om niet met de actievoerders in gesprek te gaan. “Sluit nooit de hekken of de deuren en ga je als bestuurders niet verstoppen in je kantoor”, zegt ze.

Lees hier het hele artikel


Een jaar na de fipronilcrisis: ‘Deuk in imago Nederlands ei’.

Nu.nl, 14 juli 2018

Een jaar geleden barstte de fipronilcrisis los. Hoe gaat het nu met de Nederlandse eiersector? “Het imago is nog niet op het niveau waarop het was.”

Lees hier het hele artikel


Imago Oostvaardersplassen op dieptepunt

Omroep Flevoland, 23 april 2018

“Het imago van de Oostvaardersplassen heeft een flinke deuk opgelopen. Dat stelt Mildred Hofkes van het bureau Hofkes Reputatie Management.”

Lees hier het hele artikel


Mildred Hofkes over verzonnen ontmoetingen Dotan

Telegraaf, 14 april 2018

“Het is heel pijnlijk als dit soort dingen gebeuren”, zegt ook deskundige Mildred Hofkes. “Als je je geloofwaardigheid verliest, dan wordt het lastig voor je als artiest.”

Lees hier het hele artikel


Reputatieadviseur Mildred Hofkes over salarisverhoging ING topman Ralph Hamers

Trouw, 14 maart 2018

In veel organisaties beginnen de systemen te knellen. De menselijkheid raakt in de verdrukking. Mildred Hofkes wil die menselijke waarden weer terug brengen met haar organisatie: Nieuw Bestuur!

Lees hier het hele artikel


Mildred Hofkes sprak Glenn van der Burg over ‘The System or The People’.

New Business Radio, 29 januari 2018

In veel organisaties beginnen de systemen te knellen. De menselijkheid raakt in de verdrukking. Mildred Hofkes wil die menselijke waarden weer terug brengen met haar organisatie: Nieuw Bestuur!

Lees hier het hele artikel


5 tips voor een CEO met reputatieschandaal aan zijn broek.

MT, 10 januari 2018

Logo management team

Belastingontwijking, sjoemelauto’s of diefstal van klantgegevens: reputatieschandalen zijn aan de orde van de dag. Door sociale media verspreiden deze misstappen zich razendsnel. Hoe ga je als ceo om met een reputatieschandaal?

Lees hier het hele artikel


Excuses Eurlings voelen als wanhoopsdaad

NOS, december 2017

Organisatiestrateeg Mildred Hofkes verwacht niet dat Eurlings met zijn excuus-verklaring zijn geloofwaardigheid kan herstellen. “Je ziet vaker dat mensen pas reageren als er al heel veel commotie is. Dat moet je bij dit soort zaken echt voor zijn.”

Lees hier het hele artikel


De lijdzame weg van gedragsverandering aan de top

HP/detijd, mei 2017


Uber heeft de afgelopen 2 jaar meerdere malen ernstige reputatieschade opgelopen. Wat kan een bedrijf als Uber doen om te herstellen? “Gedrag aan de top is essentieel voor het gedrag van de organisatie. Als het in de cultuur doordringt van de organisatie, dan zit het heel diep verankerd.”, aldus Mildred Hofkes.

Lees hier meer over de relatie tussen reputatie en gedrag aan de top.


Reputatieherstel Staatsloterij verder weg?

Haarlems dagblad, mei 2017


Lees hier de visie van reputatie-expert Mildred Hofkes op de poging van reputatieherstel Staatsloterij door deelnemers te compenseren voor bedrog tussen 2002 en 2008 door gratis extra trekking. “De nadruk leggen op die lange historie maakt de periode waarin de Staatsloterij haar klanten bedonderde gevoelsmatig kleiner.”, aldus Mildred Hofkes.

Lees hier het hele artikel voor meer.


Tijden veranderen: van zender naar ontvanger

Pulse, februari 2017

De blik van buiten naar binnen. pulse
De reputatie van een bedrijf leek altijd een zaak voor de marketing/communicatieafdeling. Nu begint dit langzaam te veranderen, reputatie wordt een strategisch vraagstuk waar men kijkt naar alle stakeholders.
“Reputatie is de (goede) naam waaronder een organisatie bekend staat bij haar stakeholders vanwege eigen handelen.” Mildred Hofkes , oprichter Bureau Hofkes Reputatiemanagement.

Lees hier het hele artikel voor meer belangrijke inzichten in reputatie.


Wat kan je reputatie versterken?

Advocatenblad, januari 2017

Advocatenkantoren lopen dagelijks reputatierisico’s. AdvocatenbladIn plaats van vooraf aan reputatiemanagement te doen, worden achteraf brandjes geblust. Beter van niet, zegt Mildred Hofkes “Denk nooit na een gevalletje reputatieschade: het waait wel over. Bijt door de zure appel heen en houd de regie.”

Lees hier het hele artikel met meer waardevolle reputatietips.


Strategisch reputatiemanagement & Het Nieuwe Besturen

LTO Noord Academie.

Op 23 maart 2017 is oprichter van Bureau Hofkes Reputatiemanagement (BHRM) Mildred Hofkes spreker bij LTO Noord over ‘Het Nieuwe Besturen’. Tijdens het programma wordt de theorie van het Nieuwe Bestuursmodel gekoppeld aan uw eigen competenties en vaardigheden als bestuurder, waarbij u onder begeleiding van Mildred Hofkes intensief onderzoek doet naar uw rol en functioneren in een snel veranderende samenleving.

U kunt zich hier aanmelden voor het programma.


De nieuwe bestuursstijl is onontkoombaar!

BNR Nieuwsradio, 11 mei 2016

Jeroen Smit, journalist gespecialiseerd in leiderschapsvraagstukken en schrijver van onder meer de Prooi en het Drama Ahold, op 11 mei 2016 in gesprek met Roelof Helleman op BNR Nieuwsradio over:

    • Het zichtbare kantelpunt in leiderschapsstijl, BNR logo
    • Het verschil tussen de klassieke bestuursstijl uit de 20ste eeuw en de nieuwe bestuursstijl van de 21ste eeuw,
    • De toenemende transparantie en het de roep om verbondenheid en delen,
    • Het toenemende bewustzijn van bestuurders dat er nieuwe vaardigheden nodig zijn aan de top,
    • Beluister hier het fragment van BNR Nieuwsradio.

Bestuurders steeds vaker de dupe van reputatieschade

BNR Nieuwsradio, 2 mei 2016

Mildred Hofkes geeft haar visie op het aantreden van de beoogde nieuwe topman van AirFrance-KLM, Jean Marie Janaillac.
BNR logo

Mildred Hofkes: ”De bestuurlijke elite wordt sinds 2008 steeds minder vertrouwd”

Beluister hier het fragment van BNR Nieuwsradio.


5 tips voor een CEO met een reputatieschandaal aan zijn broek

Management Team, 26 april 2016

Mildred Hofkes 
geeft het management 5 tips om het vertrouwen te herstellen bij een reputatieschandaal.
Logo management team

Mildred Hofkes: ”Een negatief effect keert zich om als een CEO de moed heeft om een fout toe te geven, transparant te zijn over wat er fout is gegaan en snel met een (tijdelijke) oplossing te komen.”

Klik hier voor het artikel.


Bij een schandaal: altijd open blijven reageren

FD, 16 april 2016

Mildred Hofkes over hoe je moet reageren als je wordt genoemd in de Panama Papers.
Logo management team

Als je genoemd wordt in de Panama Papers, valt er dan nog iets te repareren, qua reputatie? ‘Nee’, zegt reputatie adviseur Mildred Hofkes stellig, ‘dan ben je gewoon klaar.’

Klik hier voor het artikel in het Financieele Dagblad.


Persbericht: Hoe veranderen we écht de toon aan de top?

15 maart 2016

Reputatieschade van grote bedrijven en instellingen zijn aan de orde van de dag. Op donderdag 24 maart, tijdens het 5de Nationale Reputatie Congres, geven vernieuwende bestuurders openheid van zaken.
Logo management team

Klik hier voor het persbericht


Mildred Hofkes van Bureau Hofkes Reputatiemanagement (BHRM) vertelt over strategisch reputatiemanagement

Online Reputatiemanagement, 2016

Mildred Hofkes over het belang van het borgen van strategisch reputatiemanagement in het boek ‘Online Reputatiemanagement’ van Alex van Leeuwen.
Logo management team

Klik hier voor de column


Goed van vertrouwen

JAN Magazine, 11 februari 2016

Mildred Hofkes over het belang van vrouwelijke vormen van leiderschap voor vertrouwen in de bestuurskamer.
Logo management team

Mildred Hofkes: ”Verbinden: Zowel binnen het eigen team en onderneming als naar buiten toe is het van groot belang dat je in contact blijft met de mensen voor wie je werkt

Klik hier voor de column in JAN Magazine


‘Reputatie wordt steeds belangrijker’

Nieuwsbrief De Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB), 3 februari 2016

Ook voor belastingadviseurs is het van belang de reputatie te bewaken.

NOB logo

”Bureau Hofkes en het onafhankelijke platform NieuwBestuur ontwikkelen in samenenwerking met de NOB de training ‘Strategisch reputatiemanagement voor belastingadviseurs’.”
Deze training is een onderdeel van het curriculum Permanente Educatieprogramma NOB.
Klik hier voor het artikel in de nieuwsbrief van de NOB.


De reputatie-revolutie ‘We willen ons gezicht niet verliezen’

Managament Team MT juni 2015: thema 500

Reputatiegoeroe Mildred Hofkes over het belang van gewenste
bestuursvaardigheden, passend bij deze tijd. Logo management team

Mildred Hofkes: ”Veel bestuurders zijn niet gewend om feedback te krijgen en kunnen daar niet meer omgaan. Het is hoog tijd dat bedrijven een Chief Reputation Officer (CRO) aanstellen.

Klik hier voor het artikel


Hoe reageer je op reputatieschade?

NRC 20 mei 2015

Als een bedrijf slecht in het nieuws is geweest,
kan het een reputatiemanager inhuren. logo nrc2

Mildred Hofkes: ”Een reputatiemanager weet wat er speelt in de maatschappij en hoe het sentiment is. Stel vragen vanuit de klant of belanghebbende en niet vanuit de organisatie.
Haal informatie van buiten naar binnen met behulp van een
reputatieonderzoek, en voorkom reputatieschade.

Klik hier voor het artikel


Een reputatieadviseur is geen brandjesblusser

Communicatie NU #2, april 2015 van Betteke van Ruler
(emeritus Professor of Communication Science at the
University of Amsterdam)

logo communicatie NU

Mildred Hofkes:”Voor het eerst in de geschiedenis hebben consumenten een voorsprong op bedrijven, om ze elkaar
via internet razendsnel op de hoogte kunnen houden over
misstand en gebreken. Organisaties die de afstand met
consumenten zo klein mogelijk weten te maken hebben een
groot voordeel en een groeimodel.’

Klik hier voor de column


De toon aan de top mag heel anders

Rabobank

Rabobank Wijzer, 4e kwartaal 2014

Mildred Hofkes over haar persoonlijke reputatiekeuzes en de gevolgen hiervan.

Klik hier voor de column


Een nieuwe toon aan de top moet ons redden

Brabants Dagblad, 17 september 2014brabants dagblad

Opiniestuk in het Brabants Dagblad over de roep naar moedige bestuurders naar aanleiding van het Nationale Reputatieonderzoek onder topbestuurders

Klik hier voor het artikel


Behoudende klassieke bestuursstijl overheerst nogsteeds in Nederland

Filanthropium, 15 september 2014logo_filanthropium

Artikel van het forum voor bestuurders in de Nederlandse filantropie naar aanleiding van het Nationale Reputatieonderzoek onder de Bestuurlijke Elite 2014

Klik hier voor het artikel


Behoudende toon bestuurskamers remt economie

Managersonline.nl, 9 september 2014managersonline_logo3

Artikel naar aanleiding van het Nationale Reputatieonderzoek onder de Bestuurlijke Elite 2014

Klik hier voor het artikel


Financiële crisis heeft niet geleid tot cultuurverandering bestuurskamersbnr

BNR Nieuwsradio, 8 september 2014

Mildred Hofkes op BNR Nieuwsradio over het Nationale Reputatieonderzoek onder de Bestuurlijke Elite 2014 (3 minuten)

Klik hier voor het geluidsfragment


Nieuw type leider komt in boardroom maar niet aan de bal 

Het Financieele Dagblad, 8 september 2014logo fd

Artikel over het Nationale Reputatieonderzoek onder de Bestuurlijke Elite 2014 met reflecties van Jeroen de Haas (CEO Eneco) en Doekle Terpstra (Bestuursvoorzitter INholland)

Klik hier voor het artikel


Persbericht – Gebrek aan vernieuwing in bestuurskamer rem op economische groei

PERSBERICHT, 8 september 2014BHRMlogo

Persbericht naar aanleiding van het Nationale Reputatieonderzoek onder de Bestuurlijke Elite 2014

Klik hier voor het artikel


Graag meer Franssen Timmermans aan de top

Telegraaf, augustus 2014
logo telegraaf

We hebben meer Frans Timmermanssen nodig aan de top. Met zulke bestuurders komen we als land tenminste weer echt vooruit!

Klik hier  voor het artikel


Het belonings- en bonusbeleid bij banken; het verdiende loon?

Screen Shot 2015-05-08 at 10.42.17

Tijdschrift Fonds.nl, juni 2014

“Ethiek is geen technische vaardigheid die je kunt leren. Je kunt het pas ervaren als je met een open en eerlijke houding de klant tegemoet treedt.”
Mildred Hofkes

Klik hier  voor het artikel


Mildred Hofkes over het verschil tussen reputatie en imago bij politici

RTL 4, Editie NL, 19 maart 2014

editie nl

“Het is met de reputatie van het OM, momenteel slechter gesteld dan met de reputatie van Jos van Rey.”

Klik hier voor het filmfragment (3 min.)


Leer van buiten naar binnen te kijken

speakers academy Academy Magazine 2014

“Moedige bestuurders durven uit de bestaande kaders te stappen, toezichthouders spelen daarbij een essentiële rol door hen vertrouwen te schenken.”

Klik hier voor het artikel


Open brief aan het Kabinet Rutte
telegraaf

Telegraaf, 21 januari 2014

De column van Mildred Hofkes als Minister van Bestuurlijke Vernieuwing; doet het kabinet iets met de tips van de schaduwministers?

Klik hier voor het artikel


Waar komt de bestuurlijke vernieuwing vandaan?
7 ditches

7 Ditches.nl, 11 december 2013

Ronnie Overgoor interviewt Mildred Hofkes – Minister van Bestuurlijke Vernieuwing in het Schaduwkabinet – over haar visie op de bestuurlijke kanteling van Nederland

Klik hier voor de uitzending


Vrouwen aan de top?

bnr logo

BNR Nieuwsradio, ‘De Nieuwe Wereld’, 11 december 2013

NieuwBestuur daagt uit bij BNR: Moeten de bestuurders van nu plaatsmaken voor een nieuw type leiderschap?

Mildred Hofkes in gesprek over bestuurlijke vernieuwing met zakenvrouw van het jaar Jacqueline Zuidweg en Ralph Knegtmans, executive searcher de Vroedt & Thierry

Klik hier voor het geluidsfragment


Kantelen die organisatie

Goed Bestuur & Toezicht, themanummer NieuwBestuur, 4e kwartaal 2013goed bestuur en toezicht
Een bestuurder met lef: Wouter van Ewijk (voormalig RvB VUmc) breekt de ‘boardroombubble’

Klik hier voor de artikelen


Oproep: Nieuwe Bestuurders nodig!

fd

Financieel Dagblad, 5 december 2013

Mildred Hofkes gooit steen in de vijver bij FD: “Wij hebben een bestuurlijke elite nodig met durf, moed, eerlijkheid en het vermogen tot zelfreflectie.”
Klik hier voor het artikel


Bestuurlijk falen kost de maatschappij geld, veel geld

telegraaf

Telegraaf, 4 december 2013

Column van Mildred Hofkes over het effect van bestuurlijk falen op heel Nederland raakt publiek en oogst ruim 300 reacties

Klik hier voor het artikel


Column door Ruud Koornstra over NieuwBestuur

telegraaf

Telegraaf, 16 november 2013

Ruud Koornstra, duurzaam ondernemer, looft NieuwBestuur voor het plaatsen van ambitieuze stippen op de horizon

Klik hier voor het artikel


De week van de bestuurlijke ongehoorzaamheid
telegraaf

Telegraaf, stopdecrisis.nl, 6 november 2013

Column door Mildred Hofkes over de 1% van bestuurlijk Nederland die het verschil moet maken

Klik hier voor het artikel


De mens achter de burgemeester; De Nieuwe Bestuurstafels Burgemeesters
ngb

Burgemeestersblad, oktober 2013

Interview met Mildred Hofkes over de inhoud van de Nieuwe Bestuurstafel Burgemeesters

Klik hier voor het artikel


Mildred Hofkes in schaduwkabinet Hans Biesheuvel

Telegraaf, 12 oktober 2013
De aankondiging van het schaduwkabinet van Hans Biesheuvel met Mildred Hofkes op de post voor Bestuurlijke Vernieuwing

Klik hier voor het artikel


Opkomst van een nieuw type leider

NRC Next, 27 februari 2013
Mildred Hofkes in NRC Next geinterviewd over het verschil tussen masculien en feminien leiderschap.
Klik hier voor het artikel


In dialoog over zelfreflectie
Burgemeestersblad nr 65, zomer 2012
Een verslag van de derde Nieuwe Bestuurstafels voor burgemeesters
Klik hier voor het artikel


Mag het ergens over gaan?
Haarlem 105 RTV, 17 juni 2012
Mildred Hofkes is bij het radioprogramma “Mag het ergens over gaan?” van Ziggy Klazes te gast. Samen spreken zij over de verandering die het NieuwBesturen teweeg brengt.
Klik hier voor het geluidsfragment


Beelden van een gedeelde visie
Videoproductie van de Baak, 7 mei 2012
Met onder andere de visie van Harry Starren (voormalig algemeen directeur de Baak), Alexander Rinnooy Kan (voorzitter SER), Pauline van der Meer Mohr (voorzitter CvB Erasmus Universiteit), Jan Willem van den Braak (adviseur beleidsdirectie VNO-NCW en MKB Nederland) en Mildred Hofkes (oprichter en eigenaar NieuwBestuur)
Klik hier voor de video


Uitzending gemist? BNR Zaken doen met…
BNR Nieuwsradio, 29 maart 2012
Met Marcel Joachimsthal (GlaxoSmithKline) en Mildred Hofkes (NieuwBestuur)
Klik hier voor deel 1
Klik hier voor deel 2
Klik hier voor deel 3


In dialoog over reputatie en autoriteit
Burgemeestersblad nr 64, lente 2012
Een verslag van de eerste twee Nieuwe Bestuurstafels voor burgemeesters
Klik hier voor het artikel


Live op BNR Zaken doen met…
BNR Nieuwsradio, 29 maart 2012
Vanaf de locatie van het 3e Nationale Reputatie Congres wordt BNR’s Zaken doen met… uitgezonden, met onder andere Mildred Hofkes en Marcel Joachimsthal
Klik hier voor de samenvatting op de website van BNR


Verbinding met de buitenwereld
Antilliaans Dagblad, 21 maart 2012
Vervolg op artikel van 7 maart; over Het Nieuwe Besturen en het Nationale Reputatie Congres
Klik hier voor het artikel


Nieuw Bestuur iets voor Curaçao?
Mildred Hofkes introduceert strategisch reputatiemanagement en Het Nieuwe Besturen in Curaçao
Antilliaans Dagblad, 7 maart 2012
Klik hier voor het artikel


Het Nieuwe Besturen
Interview met Mildred Hofkes
Nieuwe Leiders, magazine voor waardevolle leiders – 1 maart 2012
Klik hier voor het artikel


Leaders in dialogue about stakeholder value
De Access to Medicine Index over het 3e Nationale Reputatie Congres, 26 januari 2012
Klik hier voor het nieuwsbericht (externe website)


‘Goedemorgen Curacao’
Mildred Hofkes wordt geinterviewd in de uitzending ‘Goedemorgen Curacao’. Mildred geeft uitleg over de betekenis van reputatieonderzoek en Het Nieuwe Besturen, en wat dat voor Curacao zou kunnen betekenen.
Radio Paradise FM (Nationale zender van Curacao) – 14 december 2011
Klik hier voor het geluidsfragment


Een goede reputatie is van levensbelang
Mildred Hofkes in De Volkskrant – 22 oktober 2011
Klik hier voor het artikel


Waarom niet het nieuwe besturen?
Mildred Hofkes in OdeMagazine.com – maart 2011
Klik hier
voor het artikel


Waarom het nieuwe werken nieuwe bestuurders nodig heeft.
Mildred Hofkes, Publicatie in NRC Bijlage/Ode – 17 maart 2011
Klik hier voor het artikel (PDF).


Blog naar aanleiding van Wisseling van de macht 
Tempel der Actualiteit – 15 oktober 2010
klik hier voor het artikel


Vertrouwen is iets dat je aan anderen geeft, niet iets dat je kunt afdwingen.
Dubbelinterview met Mildred Hofkes en Tica Peeman in Slow Management Vertrouwen – voorjaar 2010.
Klik hier voor het artikel


Annemarie de Jong (directeur Change bij De Baak) n.a.v. het 1ste Nationale Reputatie Congres 
Column in het Financieele Dagblad – maart 2010
Klik hier voor het artikel


Alleen naar cijfers kijken is niet meer van deze tijd.’ Haarlems Bureau organiseert reputatiecongres.
Mildred Hofkes,  Haarlems Dagblad -2 februari 2010
Klik hier voor het artikel


Bestuurlijke elite staat vernieuwing in de weg  
Opiniestuk Mildred Hofkes, Het Financieele Dagblad (FD) – zaterdag 14 november 2009
Klik hier voor het artikel


Onderzoek Bureau Hofkes in de Volkskrant
De Volkskrant – 7 maart 2009
Voorpagina de Volkskrant
Vervolgpagina Economiekatern de Volkskrant

Op 7 maart 2009 werd een artikel gewijd aan een onderzoek van Bureau Hofkes naar Vrouwen aan de Top. Dit onderzoek kwam tot stand in samenwerking met de Volkskrant, en werd uitgevoerd onder de Top 200 Bestuurders van de Volkskrant.


Mildred Hofkes te gast bij het eenjarige Skipr Event in de Orangerie – Den Bosch
Skipr Talkshow tijdens Skipr event – Den Bosch 10 december 2009
Klik hier voor Skipr Webtv en bekijk de talkshow: topvrouwen en de Skipr 99.

Ruud Koolen praat met Diana Monissen en Mildred Hofkes over topvrouwen in de zorg. Is er behoefte aan een excuus-Truus? Tineke Hirschler en Wim van der Meeren reageren.