• Kantoor Bureau Hofkes (BHRM)

Contact- en adresgegevens Bureau Hofkes (BHRM)

Sinds kort zijn wij gehuisvest in het schitterende duurzame pand ‘Oceans’ in het centrum van Haarlem. Het pand is onder meer de thuisbasis van Dopper en van nog meer duurzaam georiënteerde organisaties in woorden en daden!

Kom bij ons langs in Haarlem (op loopafstand van het station) of bel voor een kennismakingsgesprek.  Wij vinden het leuk om te sparren over het BHRM stakeholdermodel  voor jullie organisatie.  Via een video-call kan dat natuurlijk ook!

Contactgegevens Bureau Hofkes

T: (0)23 528 10 40
E: info@bhrm.nl

Abonneer op onze gratis Nieuwsbrief

Meer nieuws over het stakeholdermodel, circulair leiderschap en succesvol besturen voor nu en de toekomst?  Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang up-to-date kennis!

Adresgegevens Bureau Hofkes

Office ‘Oceans’
Gonnetstraat 26
2011 KA Haarlem

Mildred Hofkes heeft een boek geschreven. Bestel het hier!

Boek Mildred Hofkes

Bestel nu het nieuwste boek van Mildred Hofkes (founder NieuwBestuur)

The Future of Governance, hoe bestuur ik mijn bedrijf toekomstbewust!

In dit boek neemt Mildred Hofkes je mee in haar zoektocht naar duurzame en inclusieve bestuursmodellen. Niet langer alleen maar op winst en rendement sturen maar juist op partnerschappen en stakeholderdraagvlak . De heldere inzichten over de huidige governancemodel geven aanknopingspunten waar organisaties kunnen beginnen .

Ik ben met veel plezier jullie publicatie “Hoe bestuur ik mijn bedrijf toekomstbewust” aan het lezen. Wat een mooi onderzoek, en helder beschreven. Het geeft ook goede aanknopingspunten voor de gedachtenvorming over “de onderneming van de toekomst”. Ik neem dat zeker mee in mijn toezichthoudende rollen.” – Ellen Soerjatin

Het boek is verkrijgbaar als Ebook of in hardcopy