• Diensten van Bureau Hofkes

Diensten

het verschil tussen zender en ontvanger

Stakeholder-reputatieonderzoek

Het bouwen en behouden van een goede reputatie en stakeholdernetwerk begint met het in kaart brengen van de verwachting en ervaring van de stakeholders. Stakeholder-reputatieonderzoek geeft inzicht in de totale blik van buiten naar binnen. Deze stakeholderanalyse levert belangrijke stuurinformatie voor een succesvol stakeholderbeleid.

Stakeholderdialoog sessie

De dialoog aangaan met de stakeholders is een essentieel onderdeel voor succesvol stakeholderbeleid. Een BHRM stakeholderdialoog sessie ondersteunt uw organisatie in het versterken van de verbinding met de stakeholders in de praktijk.

scorecard

Stakeholder Scorecard

Deze online tool geeft organisaties inzicht in de stakeholderparticipatiegraad. Een stakeholderdashboard maakt het mogelijk om continu in contact te staan met stakeholders. Dit online platform levert up to date data waarop de organisatie vanuit stakeholdermanagement op in kan spelen.

Lezing stakeholdermanagement-lezing

Lezing stakeholder management

De lezingen van Mildred Hofkes richten zich op bestuurders en directeuren in het hogere management van organisaties en bedrijven. De sessies tonen wat succesvol stakeholdermanagement is, waarom het stakeholdermodel het besturingsmodel van de toekomst is en hoe dat door te vertalen naar de werkvloer. Prikkelend en inspirerend!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de Methode Hofkes voor uw organisatie?
Neem contact met ons op via 023-5281040 of via info@bhrm.nl.