• Team Bureau Hofkes

Over Bureau Hofkes

Bureau Hofkes (BHRM) is sinds 2006 gespecialiseerd in stakeholder-reputatieonderzoek, strategisch stakeholdermanagement en goed bestuur & future proof governance. Met het beproefde stakeholder model Methode Hofkes meten wij hoe sterk uw positie is ten opzichte van uw stakeholders.

Bureau Hofkes heeft sinds 2006 al vele organisaties, maatschappelijke instellingen en bedrijven begeleid met succesvol strategisch stakeholdermanagement en goed bestuur (governance).  Benieuwd hoe wij ook uw organisatie kunnen ondersteunen?

Bel ons op 023 – 528 10 40 of mail ons via info@bhrm.nl.

Mildred Hofkes

Reputatie is de (goede) naam waaronder een organisatie bekend staat bij haar stakeholders vanwege eigen handelen.

Missie, Visie en historie

Missie

Onze missie is om organisaties door stakeholder onderzoek en stakeholder management een nieuwe kijk op hun eigen handelen te geven. Hierdoor zijn zij beter in staat om door het verkregen (kritische) zelfinzicht bewuster om te gaan met hun eigen mensen en hun omgeving.

Visie

De roep vanuit de maatschappij om transparant te zijn in de bedrijfsvoering wordt steeds luider. Hoe transparanter, hoe geloofwaardiger. En hoe geloofwaardiger, hoe sterker de reputatie en het stakeholdernetwerk. Het stakeholdermodel maakt organisaties robuster en meer in evenwicht en draagt bij aan goed bestuur en future proof governance.

Historie

Bureau Hofkes ontwikkelde sinds 2006 de Methode Hofkes voor strategisch stakeholdermanagement en reputatieonderzoek. In 2010 richtte Mildred Hofkes tevens het kennis en ontwikkelingsplatform NieuwBestuur op voor goed bestuur en future proof governance.

Beiden organisaties hebben zich sinds die tijd gezamenlijk verder ontwikkeld, tot Het Nieuwe Besturen waarbij het Stakeholdermodel en Goed Bestuur hand in hand gaan.

Geschiedenis Bureau Hofkes

Mildred Hofkes heeft een boek geschreven. Bestel het hier!

Boek Mildred Hofkes

Bestel nu het nieuwste boek van Mildred Hofkes (founder NieuwBestuur)

The Future of Governance, hoe bestuur ik mijn bedrijf toekomstbewust!

In dit boek neemt Mildred Hofkes je mee in haar zoektocht naar duurzame en inclusieve bestuursmodellen. Niet langer alleen maar op winst en rendement sturen maar juist op partnerschappen en stakeholderdraagvlak . De heldere inzichten over de huidige governancemodel geven aanknopingspunten waar organisaties kunnen beginnen .

Ik ben met veel plezier jullie publicatie “Hoe bestuur ik mijn bedrijf toekomstbewust” aan het lezen. Wat een mooi onderzoek, en helder beschreven. Het geeft ook goede aanknopingspunten voor de gedachtenvorming over “de onderneming van de toekomst”. Ik neem dat zeker mee in mijn toezichthoudende rollen.” – Ellen Soerjatin

Het boek is verkrijgbaar als Ebook of in hardcopy