Reputatieonderzoek SAKS Scholengemeenschap

In september dit jaar start BHRM met het reputatieonderzoek voor SAKS. SAKS is een basisscholengemeenschap met 15 basisscholen in de omgeving Alkmaar met in totaal 4000 leerlingen. SAKS pleit voor het verbeteren van onderwijs passend bij deze tijd. De wereld om ons heen verandert. We zijn op weg naar een toekomst waarin we nieuwe vaardigheden nodig hebben.

In gezamenlijkheid bewegen naar vernieuwing

De weg die SAKS aflegt naar het best passende antwoord op de ontwikkelingsbehoefte van leerlingen wordt ‘de beweging’ genoemd. Maar veranderen doe je niet alleen. Ambities zijn van iedereen en daarom wil SaKS in dialoog met zoveel mogelijk betrokkenen (kinderen, ouders, stakeholders) vorm en inhoud geven aan deze ‘beweging’.

De vertaalslag naar de praktijk

BHRM ondersteunt SAKS in hun professionele stakeholderbeleid door de input, feedback, behoeften en ideeën van stakeholders in kaart te brengen, te analyseren en werkbaar te maken in de praktijk. Alleen op deze manier kan SAKS bouwen aan onderwijs passend bij de ontwikkelingsbehoefte van leerlingen alsmede bij de vraag vanuit de maatschappij.

–> Binnenkort leest u hier meer over Reputatieonderzoek SAKS.

Wilt u meer informatie over een BHRM Stakeholder-reputatieonderzoek voor uw organisatie?
Neem contact met ons op via 023-5281040 of via info@bhrm.nl.

 


Lees verder…

Succesvolle BHRM dialoog sessie
Port of Amsterdam. Lees meer »
Hoe BHRM stakeholder-reputatieonderzoek uw organisatie ondersteunt bij succesvol stakeholderbeleid. Lees meer »