‘De zorgsector heeft een groot reputatieprobleem’

Bureau Hofkes rondt op dit moment een reputatie- onderzoek af onder de voorzitters van de Raden van Bestuur van de Nederlandse ziekenhuizen. Dit reputatieonderzoek richt zich op het vraagstuk rond reputatie, leiderschap en de commercialisering van de gezondheidszorgsector. De resultaten worden bekend gemaakt tijdens de verkiezing van ‘Zorgmanager van het Jaar’, dat plaatst vindt op 2 april in het ING house te Amsterdam . De uitgebreide analyses zijn te lezen in het april nummer van het vakblad Zorgvisie. 

Klik hier voor verdere informatie

 


Reputatieonderzoek Topbestuurders in samenwerking met de Volkskrant

Bureau Hofkes heeft in samenwerking met de Volkskrant een reputatieonderzoek uitgevoerd onder de top 200 invloedrijkste Nederlandse topbestuurders. De resultaten worden begin volgende week gepubliceerd in de Volkskrant. Naar aanleiding van dit onderzoek publiceert Bureau Hofkes een boek over reputatiemanagement en nieuw leiderschap.


Lancering Feedback Factory

20 november 2008 organiseerde Bureau Hofkes een bruisende winterborrel ter gelegenheid van de feestelijke lancering van de Feedback Factory. Via onderstaande link kunt u de sfeer van de winterborrel herbeleven.

 

 

 

 

 


Waar blijft de Chief Reputation Officer?

Nederland is volstrekt niet bezig met professioneel reputatie- management. Bedrijven die niet bezig zijn met hoe ze overkomen in een wereld die gedomineerd gaat worden door YouTube- achtigen, gaan het verliezen. Mildred Hofkes vraagt zich in het vakblad Communicatie af waar de Chief Reputation Officer blijft.