Mildred Hofkes IMG_0189

Mildred Hofkes is oprichter en eigenaar van Bureau Hofkes Stakeholder Management & Research (BHRM). Tevens is zij oprichter van het kennisplatform NieuwBestuur. Al 15 jaar helpt Hofkes met haar team organisaties (groot en klein) met succesvol stakeholder management.  Hiervoor gebruikt zij de Methode Hofkes, een beproefde onderzoekmethode door Hofkes ontwikkeld aan de Universiteit van Groningen.

In 2009 kwam haar Managementboek ‘Wisseling van de Macht, oplossingen voor de nieuwe bestuurlijke elite’ uit. Hierin beschrijft Hofkes door jarenlang onderzoek  een nieuwe kijk op besturen: ‘het Nieuwe Besturen’. Vanuit deze visie is het Nieuwe Bestuursmodel voor Good Governance ontstaan, dat recentelijk tijdens de conferentie Dutch Circular Leadership aan 120 bestuurders, aankomende bestuurders en thought leaders is gepresenteerd.

Hofkes werd in oktober 2013 Schaduwminister van Bestuurlijke Vernieuwing in het Schaduwkabinet van Hans Biesheuvel en schrijft prikkelende columns over dit onderwerp in onder meer de Telegraaf. Sinds 2018 interviewt Hofkes topbestuurders over het stakeholdermodel in de populaire podcast reeks NieuwBestuur Circulair leiderschap

Hofkes is een veel gevraagd adviseur op het gebied van strategisch stakeholder management, reputatie management,  circulair leiderschap en het Nieuwe Besturen. Met haar team helpt zij bestuurders en toezichthouders met ‘de blik van buiten naar binnen’ en met het meten van hun reputatie en stakeholdervalue.

Neem contact op voor een nadere kennismaking via info@bhrm.nl of bel 023 – 5281040