Lezing: Hoe krijg je de reputatie die je wilt hebben?

Veel organisaties zijn in transitie. De verwachting van de buitenwereld verandert razendsnel. Hoe anderen denken over uw organisatie en hoe aantrekkelijk uw huidige positionering is ten opzichte van de buitenwereld is essentieel. Kortom, uw reputatie is uw belangrijkste succesfactor. Maar hoe gaat u actief aan de slag met strategisch reputatiemanagement? En wat is uw eigen rol in het grotere geheel? Boek nu de lezing Strategisch Reputatiemanagement voor uw eigen organisatie.

Foto: Mildred Hofkes deelt haar kennis over 10 jaar reputatiemanagement tijdens de interactieve lezing Strategisch Reputatiemanagement.

Boek de lezing Strategisch Reputatiemanagement!

De lezing Strategisch Reputatiemanagement door Mildred Hofkes (oprichter Bureau Hofkes Reputatiemanagement) ondersteunt het proces van reputatieverbetering en enthousiasmeert ook uw medewerkers richting de gewenst positionering van uw organisatie. Want een betere reputatie begint bij u zelf!

Wij willen Bureau Hofkes graag nogmaals bedanken voor de bevlogen en vooral inspirerende presentatie Strategisch Reputatiemanagement voor onze Masterclass Reputatiemanagement en Assistants op 23 juni 2017 in Heineken Experience Amsterdam”
Brigit de Lange en Ingrid de Jong van www.dilemma-assist.nl.
>> Lees hier het hele dagverslag

Gebruik reputatie als succesfactor

Reputatie is de belangrijkste succesfactor van iedere organisatie. Maar hoe ga je daar actief mee om? Leer tijdens deze interactieve lezing van Mildred Hofkes hoe ook uw organisatie de beweging inzet van ‘zender’ (blauwe lijn) naar ‘ontvanger’ (groene lijn).

Reputatiemodel-curve1

Een betere reputatie begint bij uzelf

Aan de hand van actuele voorbeelden en casuïstiek gaan deelnemers tijdens de lezing Strategisch Reputatiemanagement zelf aan de slag: niet alleen met de positionering van hun organisatie, maar ook met hun persoonlijke reputatieplan. Want een betere reputatie van uw organisatie, begint bij uzelf! Be The Change you want to see in other people.

Bekijk de slideshow voor een impressie van eerdere Be The Change lezingen
[widgetkit id=4242]


Boek nu en ga zelf aan de slag!

Boek Mildred Hofkes als spreker voor uw congres, seminar of bedrijfsbijeenkomst. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking contact op met Office ‘de Kerk’ via 023 – 528 10 40 of stuur een e-mail naar info@bhrm.nl.


Lees verder…

Reputatiemanagement volgens de
Methode Hofkes.
Lees meer »
Onze diensten ondersteunen uw organisatie richting een succesvol stakeholderbeleid. Lees meer »