Hieronder ziet u met welke organisaties Bureau Hofkes onder meer samenwerkt of heeft samengewerkt. Lees ook hun reacties;
 
 
 
 
 

“De Goede Doelen Loterijen zijn geïnspireerd geraakt en hebben door de uitkomsten van het onderzoek van Bureau Hofkes een bevestiging gekregen van het beleid dat was uitgezet. De heldere en professionele manier waarin het onderzoek is uitgevoerd en uiteengezet, geeft aanknopingspunten voor onze toekomstvisie.”

Ellen Damsma, Managing Director, Nationale Postcode Loterij, Sponsor Loterij en BankGiro Loterij

“Het reputatieonderzoek van Bureau Hofkes heeft ons geholpen om waardevolle inzichten te krijgen in de ervaring en beleving van onze opdrachtgevers. Zo konden we onze interne organisatie concreet aansturen op reputatieverbetering van binnenuit. Door nu een vervolgmeting uit te voeren, kunnen we toetsen in hoeverre de opdrachtgevers deze veranderingen ook hebben waargenomen.”
ing. Jan Luiten, Managing Director, Mobilis infra

“Veel dank voor jullie goede inzet, slimme en evenwichtige opzet en soepele uitvoering. Met een goed effect en resultaat! Knap hoe Bureau Hofkes, zonder zichzelf nadrukkelijk op de voorgrond te plaatsen, de touwtjes stevig in handen heeft.”

(ir. Wilfried van Winden, Architect van WAM-Architecten en medeoprichter Molenaar & Van Winden Architecten, Delft

“Meedenken, kritische vragen stellen en uitdagen; dat zijn voor mij punten die bij Bureau Hofkes horen. Problemen worden goed geanalyseerd, oplossingen worden voorgesteld zonder dat ik het gevoel had een bepaalde richting opgeduwd te worden. In korte tijd was Bureau Hofkes in staat goed te adviseren en te organiseren – met prima resultaat!”

drs ing. Hans van Overeem MBA, Directeur of School of Economics, INHolland Haarlem

“Wij hebben voor Bureau Hofkes gekozen, omdat zij een praktische en betrouwbare methode hebben. De Methode Hofkes geeft ons direct inzicht in hoe het met onze reputatie gesteld is en op welke punten we die kunnen verbeteren.”
Tessa Maas, Communicatieadvies Public Affairs Kamer van Koophandel Nederland