Boek Mildred Hofkes als spreker

Mildred Hofkes

Mildred Hofkes is oprichter en eigenaar van Bureau Hofkes Reputatiemanagement (BHRM) en oprichter van het onafhankelijke platform NieuwBestuur. Daarnaast is Hofkes sinds 2010 initiatiefnemer van het jaarlijkse Nationale Reputatie Congres voor bestuurders en toezichthouders.

 

In 2009 kwam haar Managementboek ‘Wisseling van de Macht, oplossingen voor de nieuwe bestuurlijke elite’ uit. Hofkes heeft door jarenlang onderzoek onder bestuurders en veel praktijkervaring een nieuwe kijk op besturen ontwikkeld: ‘het Nieuwe Besturen’. Vanuit deze visie is het Nieuwe Bestuursmodel voor Governance ontstaan, dat recentelijk tijdens het 4e Nationale Reputatie Congres succesvol gepresenteerd is aan 80 bestuurders en toezichthouders. Hofkes werd in oktober 2013 Schaduwminister van Bestuurlijke Vernieuwing in het schaduwkabinet van Hans Biesheuvel en schrijft prikkelende columns over dit onderwerp voor onder meer de Telegraaf.

Hofkes is een veel gevraagd adviseur op het gebied van strategisch reputatiemanagement en het Nieuwe Besturen. Met haar team helpt zij bestuurders en toezichthouders met ‘de blik van buiten naar binnen’ en met het meten van hun reputatie en stakeholdervalue.

“Moedige bestuurders durven uit de bestaande kaders te stappen, toezichthouders spelen daarbij een essentiële rol door hen vertrouwen te schenken.”

Mildred Hofkes
Klik op de Teeuwengroep voor meer informatie en boeking over: De nieuwe toon aan de top, binnen één dag een nieuwe kijk op uw organisatie door van buiten naar binnen te leren kijken. teeuwengroep Klik op de Speakers Academy voor meer informatie en boeking van Mildred Hofkes als spreker speakers-academy