BHRM zoekt per direct een onafhankelijk onderzoeker reputatieonderzoek

Vacature on hold

Kenmerken vacature:

• Onderzoek(st)er marktonderzoek (stakeholder & reputatieonderzoek)
• 28 – 32 uur per week
• Per juni 2018 inzetbaar
• HBO/ WO denkniveau
• 2 tot 5 jaar werkervaring als onderzoeker

Voor de functie van onafhankelijk onderzoeker is BHRM op zoek naar een zelfstandig onderzoek(st)er voor circa 28 – 32 uur per week. Je helpt mee met het opzetten, uitvoeren en analyseren van strategisch stakeholder- en reputatieonderzoek bij grote en middelgrote organisaties.

Wij zoeken jou!

Ons bureau is gevestigd in ‘Office de Kerk’ in hartje centrum Haarlem (5 minuten lopen vanaf het station). Als zelfstandig onderzoeker kan je vanuit huis werken, maar office de Kerk is je vaste basis waar iedereen bij elkaar komt voor overleg. Flexibel zijn is dus een pre. Daarnaast heb je een sterk analytisch vermogen en ben je goed in doelgericht informatie verzamelen waarin je al snel strategische verbanden ziet. Je beschikt over een uitstekende pen en hebt bij voorkeur minimaal 2 tot 5 jaar werkervaring als onderzoeker.

Waar geloven wij in?

Bij BHRM zijn wij reputatiebouwers. Met onze beproefde methode van onderzoek helpen wij bedrijven met de blik van buiten naar binnen. Onze klanten krijgen inzicht in de kwaliteit van hun stakeholder-netwerken. Door middel van heldere feedback weten onze klanten hoe de buitenwereld tegen hen aankijkt, wat daarbij hun kansen zijn en wat zij nog kunnen verbeteren. Zo helpen wij organisaties van binnenuit te bouwen aan de gewenste reputatie. Want, zo binnen… zo buiten. Daar geloven wij in!

Wat doen we?

Als onderzoeker bij BHRM werk je met de Methode Hofkes en voer je zowel kwalitatief als kwantitatief onderzoek uit. Middels telefonische interviews aan de hand van de BHRM-vragenlijsten achterhaal je de behoeftes en ervaringen per stakeholdergroep. De resultaten van het onderzoek analyseer je met SPSS en verwerk je tot een strategisch advies voor de klant. Tijdens de projecten werk je nauw samen met ons professionele onderzoeksteam.

Sinds wanneer doen we dat?

Bureau Hofkes Reputatiemanagement (BHRM) is in 2006 opgericht door Mildred Hofkes. Wij hanteren sinds onze oprichting dezelfde visie: ”what ever you think you are, you are what people think you are”. Oftewel, de ontvanger bepaalt hoe geloofwaardig hij/zij de zender vindt. Veel methode van onderzoek (zoals klantenonderzoek, imago-onderzoek) zijn opgesteld vanuit de zender. Daar geloven wij niet in. Wij meten vanuit het perspectief van de ontvanger. Door de jaren heen heeft ons bureau zich gespecialiseerd in stakeholder-reputatieonderzoek. Wij brengen de kwaliteit van de netwerken rondom organisaties in kaart. Dit heeft ons een zeer interessant portfolio opgeleverd van vooruitstrevende organisaties uit de semipublieke en zakelijke sector die wij voor langere tijd monitoren en adviseren. Onze klanten zijn grote organisaties in Nederland, zoals de Port of Amsterdam, de Nationale Politie en Inholland.

Voel je thuis binnen ons team!

Het onderzoeksteam van BHRM is een hecht en gedreven team van professionals die samen streven naar topkwaliteit. Iedereen heeft zijn of haar eigen specialiteit. Wij zijn opzoek naar een zelfstandige professionele onderzoeker die graag meer wilt leren over onze specifieke methode van stakeholder-reputatieonderzoek.

Wat bieden wij je?
  • BHRM is gevestigd in een prachtige historische kerk, waar je omringd wordt door ambitieuze ondernemers. We lunchen samen en vrijdagmiddag einde dag is het tijd voor een (welverdiende!) borrel. De werksfeer is vrolijk, persoonlijk en informeel.
  • Je krijgt een plek in een betrokken kwalitatief onderzoeksteam, waarin we van en met elkaar leren en samen voor een open en plezierige werksfeer zorgen.
  • Je leert alles over strategisch reputatiemanagement volgens de Methode Hofkes (een vernieuwende methode van wetenschappelijk onderbouwd onderzoek waarbij de kwaliteit van stakeholderrelaties helder in kaart worden gebracht).
  • Onze klanten zijn betrokken, open en bieden interessante vraagstukken.
  • Je omringt je met enthousiaste collega’s die gedreven zijn om écht het verschil te maken voor onze klanten.
  • Je bepaalt je eigen werktijden, zolang het werk wat je oplevert maar van hoge kwaliteit is en op tijd wordt aangeleverd.
Enthousiast?

Laat het ons weten! Stuur je cv en motivatiebrief naar info@bhrm.nl. Voor vragen, neem dan contact op met Sigrid van Berlo 023 528 10 40.